“Një objekt i çuditshëm fluturoi mbi ndërtesë”, kapiteni amerikan flet për UFO-t: Gjithçka u fik krejt papritur

Kur një UFO gjigand fik armët bërthamore nën vëzhgimin e kapitenit të forcave ajrore amerikane Robert Salas, ky i fundit besoi se njerëzimit po i përcillej një mesazh. Por pavarësisht se raportoi atë që pa, ai dhe komandanti i tij u detyruan menjëherë të nënshkruanin një zotim se nuk do të flisnin kurrë për atë… Continue reading “Një objekt i çuditshëm fluturoi mbi ndërtesë”, kapiteni amerikan flet për UFO-t: Gjithçka u fik krejt papritur