E bujshme, merret vendimi: Anglia do të luajë pa tifozë kundër Shqipërisë

Anglia është urdhëruar të luajë një ndeshje me dyer të mbyllura si ndëshkim për trazirat në stadiumin Wembley gjatë finales së Euro 2020. Trupi drejtues i futbollit evropian tha se mori masa për “mungesën e rendit dhe disiplinës brenda dhe rreth stadiumit” për ndeshjen me Italinë. “Edhe pse jemi të zhgënjyer me vendimin, ne e… Continue reading E bujshme, merret vendimi: Anglia do të luajë pa tifozë kundër Shqipërisë

Published
Categorised as Sport