“Si më duket hunda dhe make up”, Ritvana braktis takimin me Artanin

Takimi i Ritvanës dhe Artanit kishte plot debate. Ritvana ishte e shqetësuar nga fakti që Artani po i jepte rëndësi të madhe paraqitjes së tij para kamerave dhe nuk ishte i fokusuar në takim. Madje në një moment, ajo i tha se do të largohej nga takimi nëse do të vijonte në këtë mënyrë. Ritvana:… Continue reading “Si më duket hunda dhe make up”, Ritvana braktis takimin me Artanin

Published
Categorised as Show Biz