Alp Navruz dhe Alina Boz befasojnë me intervistën për interpretimin në “Mos ma lësho dorën”

Alp Navruz dhe Alina Boz janë dy aktorë të rinj që janë njohur bashkë në një tjetër serial ku kanë qenë pjesë. Nuk është hera e parë që ata luajnë në seriale turke, madje rolet e tyre kanë spikatur aq sa kanë tërhequr vëmendjen e rgjizorëve për t’i kombinuar së bashku në një serial fantastik… Continue reading Alp Navruz dhe Alina Boz befasojnë me intervistën për interpretimin në “Mos ma lësho dorën”

Published
Categorised as Show Biz