Konfirmohet rikthimi i serialit “Pasionet e Fshehta”

Pas gati 20 vjetësh do të rikthehet “Pasione De Gavilanes”, kjo është bërë e ditur nga Telemundo përmes një njoftimi zyrtar. “Pas suksesit botëror të sezonit të parë, ne jemi të ngazëllyer për të filluar prodhimin e Pasión de Gavilanes II dhe do të jemi në gjendje të ribashkojmë kastin origjinal 20 vjet më vonë… Continue reading Konfirmohet rikthimi i serialit “Pasionet e Fshehta”

Published
Categorised as Seriale