Motori i picave del nga rruga, në gjendje të rëndë 32-vjeçari

Një ngjarje rrugore është regjistruar pak minuta më parë në rreth-rrotullimin në afërsi të Urës së Goricës në Berat. Një 32-vjeçar që shpërndan pizza në qytet ka rrëshkitur me motorr dhe është përpl asur me një makinë që udhëtonte përpara tij në rrugë. Përplasja e motorrit me targa AP 153 me mjetin tip Volvo me… Continue reading Motori i picave del nga rruga, në gjendje të rëndë 32-vjeçari