About US

Our website URL: https://meganews.al/

Meganews.al është një website lajmesh të mira, të vërteta dhe pozitive për audiencën shqiptare me qëllim ndikimin më pozitiv në shoqërinë tonë.

Topics We Cover are:

  • News
  • Showbiz
  • Curiosities
  • Horoskopi
  • Sport
  • Teknologji
  • Opinion

We cover these 3 topics on our website and if you have any questions or queries related to this site then do let us know by contacting us through the contact us page.