KRYESORELifestyle

Besi dhe Xhensila: Të dashuruar përjetësisht, apo të ndarë përfundimisht?!

Ka ditë që rrjeti po zien sërish pas lajmit se Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj i kanë dhënë fund martesës.

Madje ditën e djeshme u bë e ditur se ishte Xhensila ajo që ka kërkuar divorcin dhe se është larguar e vetme gjatë fillimit të javës në Dubai.

FOTO dhe detajet e fundit/ Të dashuruar përjetësisht, apo tëEdhe pse nuk është hera e parë që çifti përflitet për ndarje, këtë herë kanë qenë vetë ata që e kanë bërë të besueshme.

FOTO dhe detajet e fundit/ Të dashuruar përjetësisht, apo tëBesi dhe Xhensila nuk ndiqen më në rrjetet sociale e madje kanë hequr edhe fotot me njëri-tjetrin.

FOTO dhe detajet e fundit/ Të dashuruar përjetësisht, apo tëPor si Besi, ashu edhe Xhensila kanë zgjedhur të mbajnë disa kujtime nga njëri-tjetri në rrjetet sociale. Besi më shumë e Xhensila më pak, kanë ruajtuar foto nga dasma, ndonjë ditëlindje apo disa pushime që duket se kanë qenë më specialet për çiftin.

FOTO dhe detajet e fundit/ Të dashuruar përjetësisht, apo të