Lajme

Esmaja habit shqiptarët: Jam tre muajshe shtatzënë

Mbrëmjen e sotme Esmaja u shfaq përsëri në emisionin “Piranjat”, duke thënë se dashuria për Algertin u shua.

“E kam dashur me gjithë shpirt për atë Zot, po tani nuk dua ta di.

Për mua është një derr mashtruesi dhe mos t’i pafsha më sytë”.

Madje, ajo tha se nuk do ta shohë sidomos tani që pret fëmijën e tretë.

“Jam shtatzënë dhe pres fëmijën e tretë, jam tre muajshe shtatzënë”, u shpreh ajo.