Kjo është video më e shikuar në historinë e Instagramit shqiptar

Një video që tregon reperin Stresi që ngjitet në skenë me syze dhe përplaset ka shpërbërë rekordin e shikimeve në Instagramin shqiptar.

Mega News, është e media që postoi këtë video komike dhe e bëri virale në të gjithë botën në Instagramin @meganews.al.

Aktualisht, videoja ka arritur më shumë se 75 milionë shikime dhe ka mbi 5 milionë reagime, duke përfshirë share dhe komente.

Kjo shifër tregon impaktin e madh që ka pasur kjo video në rrjetet sociale, duke bërë që Stresi të jetë një figurë e njohur në mbarë botën.

Ky sukses është një dëshmi e fuqisë së mediave sociale për të krijuar viralitet dhe për të ndryshuar fatet e personave të njohur.

Një gjë është e sigurt – videoja e Stresit me syze është një fenomen që do të kujtohet për një kohë të gjatë në historinë e Instagramit shqiptar.

Kliko këtu për ta parë