Burri trashëgoi 30 milionë euro, më pas vdiq papritur dy ditë më vonë

Pesëdhjetë e një vjeçari Steven Edward Riley Jr. trashëgoi gati 30 milionë euro, por më pas vdiq dy ditë më vonë për shkak të helmimit.

Për vrasjen e tij dyshohet partnerja e tij, dyzet e shtatë vjeçare Ina Tea Kenojer, me të cilën kishte planifikuar të ndahej.

Në fillim të shtatorit, Sti u takua me një avokat për të marrë një shumë të madhe parash. Të nesërmen, ai u sëmur, thirri 911 dhe mjekët e gjetën në një gjendje të pafuqishme në shtëpinë e tij në Minot, Dakota e Veriut.

Më 5 shtator, ai vdiq në spital dhe më vonë nga autopsia konstatoi se ishte helmim. Dyshohet se Kenoyer u përpoq të siguronte për vete trashëgiminë që i përkiste Stephen, kur ajo mësoi se ai kishte planifikuar t’i jepte fund lidhjes me të. Mirëpo, duke qenë se ata nuk ishin të martuar, ajo nuk kishte të drejtë.

Pas vdekjes së Stephen, ajo bëri një sërë postimesh në Facebook në të cilat shkruante për pafajësinë e saj dhe dashurinë e madhe për Riley.