Nga Barbie tek Wednesday, këto janë kostumet më të kërkuara për Halloween 2023

Google ka publikuar listën e 200 kostumeve më të kërkuara për Halloween 2023. Dhe lajmi është se pas tre vitesh në krye të listës kostumi i shtrigës zbret në vendin e katërt, i zhvendosur nga Barbie.

Rezultati i pashmangshëm pas suksesit të filmit të Greta Gerwig me sa duket do bëjë që boja rozë të mbarojë këto javë.

E ndjekur nga kostumi i Princeshës gjithmonë i kërkuar. Më pas Spider-Man, më pas Fairy, më pas në vendin e gjashtë një nga seritë (dhe personazhet) që, çuditërisht, kanë arritur më shumë sukses se të tjerat më të famshme: Wednesday.

Duke shkuar më poshtë, gjen Dinozaur, Lepur, Klloun. Gjëra shumë të thjeshta, të njohura. Ajo që bën habi është vendi i 22-të, këtu është Taylor Swift. Po, por Taylor si? Me kostumet e turneut të Eras, me pamjet nga MTV Awards, me veshjet e përditshme? Duhet të gjeni një kostum që kur dikush t’ju shikojë ta gjejë se jeni veshur si ajo. Megjithëse kjo do jetë e vështirë. Gjithashtu në listë ka hyrë edhe Britney Spears. Por ne po ju sjellim më poshtë 10 vendet e para (Në fund një foto surprizë)./Living

Ja renditja e 10 kostumeve tè para më të kërkuara:

1 Barbie

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
2 Princeshat

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
3 Spider-Man

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
4 Shtriga

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
5 Zana

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
6 Wednesday Addams

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
7 Dinozaur

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
8 Kauboj

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
9 Ninja

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të
10 Lepurushe

Nga Barbie tek Wednesday/ Këto janë kostumet më të