Ka shpresë! Moti bën kthesën e papritur gjatë ditës së nesërme!

Dita e martë shënoi temepratura rekord në Shqipëri, ku në Tiranë në orën e pikut termometri shënonte 53 gradë celcius. Po ashtu edhe në qytetin e Kuçovës janë regjistruar temperatura rekord deri në 50 gradë celcius në diell.

Ndëkrohë pritet që mesnatën e së martës temperaturat të bien ndjeshëm në të dyja ekstremet, dhe dita e mërkurë të jetë e freskët.

Gjatë ditës së nesërme nuk pritet që temperaturat t’i kalojnë 33 gradë celcius.