Shpirtrat nga lart po ju dërgojnë sinjale! A e dini ç’kuptim ka ora 11:11?

A ju ndodh shpesh që të shihni orën 11:11? A mendoni se është rastësi, apo ka diçka pas kësaj?

Disa njerëz janë skeptikë dhe besojnë se është thjesht rastësi, ndërsa disa të tjerë, ata që besojnë te numerologjia (kuptimi i numrave), janë të bindur se asgjë nuk ndodh kot.

Sipas numerologjisë, numrat janë sinjale që na dërgojnë shpirtrat nga lart.

Ndonëse studiohen numrat e përsëritur tri herë, kini parasysh se sa më shumë herë të përsëritet një numër, aq më e fuqishme është domethënia e tij.

Tre 1-shat simbolizojnë fuqinë që kanë mendimet tek realiteti dhe tregon se ato po manifestohen në të tashmen. Pra, është një mesazh që ju duhet të fokusoheni te mendimet, ndjenjat dhe emocionet pozitive, sepse në atë moment dhe kurdoherë, je ti që po e krijon botën ku jeton.

Tre 1-shat simbolizojnë hapat drejt krijimit të këtij realiteti.