Baba në moshën 83-vjeçare, Al Pacino i kërkon testin e atësisë partneres 29-vjeçare

Pak ditë më parë bota u befasua nga lajmi se aktori legjendar Al Pacino do të bëhet sërish baba në moshën 83-vjeçare!

Përkatësisht, e dashura e tij Nur Alfala 29-vjeçe aktualisht është shtatzënë në muajin e tetë, por në fillim edhe vetë Pacino dyshoi se fëmija ishte vërtet i tij. Kjo është arsyeja pse ai ka kërkuar që atësia të konfirmohet me një test të ADN-së.

Më konkretisht, aktori dyshoi se Nur mbeti shtatzënë me të për shkak të një problemi mjekësor me të cilin ishte diagnostikuar, i cili zakonisht çon në infertilitet. Në fund, ajo bëri një test të ADN-së, i cili vërtetoi padyshim se Pacino është me të vërtetë babai!

Një burim pranë çiftit ka thënë për mediat amerikane se 83-vjeçari i famshëm është habitur dukshëm kur ka marrë vesh lajmin e lumtur.

Pacino ka një vajzë Julie 33-vjeçe dhe binjakët 22-vjeçarë Olivia dhe Anton nga marrëdhëniet e mëparshme.