“Nëse dal unë, të lutem…”, Olta i lë “amanetin” Luizit

Gjatë një bisede Olta tha se në qoftë se publiku vendos që ajo të largohet nga shtëpia, edhe nëse ka biletë kthimi, nuk do kthehet më.

Ajo shtoi se e ka menduar këtë gjë, pasi e ka marrë malli për bashkëshortin dhe djalin e saj.

Luizi i tha Oltës se aty e ka familjen dhe të mos flasë si Armaldo.

Olta nga ana tjetër, i tha Luizit se nëse ajo del përfundimisht nga shtëpia, t’i premtojë diçka.

Olta i kërkoi Luizit që pas daljes së saj, ta shprehë me shumë sinqeritet mendimin që ka për të.

Luizi i tha se do ta bëjë, madje ai i premtoi se nuk do lejojë askënd të shtrihet te krevati i saj.