Keisi u komunikon vajzave vendimin e ndarjes nga Kristi

Keisi ka folur me vajzat e shtëpisë për ndërprerjen e marrëdhënies së saj me Kristin.

Ajo i shpjegoi atyre ndjenjat e saj dhe gjërat që ajo nuk po mund t’i shfaqë publikut.

Keisi u shpreh se ka harruar vetveten prej marrëdhënies së krijuar dhe se do të donte të jepte më shumë nga vetja brenda shtëpisë.

Duke bërë xhiro rreth pishinës, Keisi ka folur me Antonetën për marrëdhënien e saj me Kristin.

Ajo ka thënë që ka një pëlqim për Kristin, por nuk është e dashuruar.

Keisi është shprehur se banorët kanë ndikuar që njohja e saj me Kristin të ecë shumë më shpejt seç duhet.

Sipas saj nëse gjërat nxitohen kanë një fund të shpejt.