Këto dy gjëra nuk duhet t’i hidhni kurrë në lavaman

Duhet të jemi realistë.

Në lavaman nuk duhen hedhur shumë gjëra, pasi mund të çojnë në bllokim të tubacioneve.

Ju mund të mos e keni mendjen te kujdesi ndaj shtëpisë, por duhet të tregoheni më të vëmendshëm.

Veç shumë gjërave të tjera që bllokojnë lavamanin, ju duhet të bëni më shumë kujdes me yndyrat dhe lëkurën e patateve.

Këto dy produkte ka shumë gjasa që ju t’i hidhni në lavaman, pasi shkaktojnë kërdi në tubacionet e shtëpisë tuaj.

Yndyrat duken që janë të përcjellshme nga lavamanët, por në të vërtet ata i merr tubi i ftohtë dhe ngurtësohen, duke qëndruar në brendësi të gypave.