Romeo Veshaj në “Big Brother VIP Albania”?

Saga e Big Brother vazhdon ende, ku diskutohen shumë banorët që janë por edhe prurje të reja.

Sara dhe Lori Hoxha po bëjnë të pamundurën ta fusin në “Big Brother Vip Albania 2′ Romeo Veshajn, madje kanë bërë shumë takime private.

Thuhet që Romeo ka marrë edhe sugjerimet nga shoqëria dhe ata i kanë thënë mos të hyjë pasi Luizi ka shkuar shumë larg me lojën.

Romeo Veshaj është një personazh dinamik, energjik dhe shumë këmbëngulës brenda shtëpisë mbase do dhuronte edhe spektakël.

Kjo mbetet për tu parë, nëse edhe ai bëhet pjesë do të trazojë dinamikat e lojës dhe do fitojë pikë ndaj Luizit.