I përloti të gjithë me rrëfimin e tij, Enit i ndodh befasia në më pak se 24 orë

Rrugëtimi i tij në “Big Brother VIP” ka qenë i heshtur dhe pa dinamika.

Ndryshe nga banorët e tjrë, Eni ishte ai banor i cili dhe vetë e pranoi që nuk ishte përshtatur me shtëpinë dhe e kisht shumë të vështirë që të ambientohej.

Mbrëmjen e djeshme ai na tregoi se jeta e tij nuk ka qenë kaq e qetë sa ne e pamë në Big Brother, pasi ka qenë krejt e kundërta.

Sic e tha dhe vet ai ka qenë  dashuri dhe shpresë.

Eni ndau historinë e familjes së tij, histori që përloti mbarë publikun dhe të shumtë ishin ata të cilët vlerësuan modelin për mesazhin që ai transmetoi.

Vlerësimi i publikut është araqitur edhe nëpërmjet shifrave.

Në më pak se 24 orë profili i Instagramit të modelit ka arritur në 17.5 mijë ndjekës, nga 5 mijë ndjekës që numëronte para mbrëmjes së djeshme, pra një shifër befasuese kjo e arritur brenda natës.