Fëmijët luajnë Big Brother në shkollë, mësuesja imiton Arbanën ndërsa nxënësit Luizin dhe Kiarën

Fenomeni Big Brother, është futur edhe në shkolla.

Kështu thotë sociologia Marsi Simo e cila me shqetësim shpreh se një prind i ka treguar se fëmija i tij, si formë argëtimi në klasë, luajnë Big Brother.

“Jam e shokuar, e mërzitur, e inatosur të gjitha bashkë.

Fenomeni i Big Brother, është futur deri në shkollë.

Një prind më shprehu si shqetësim bisedën që kishte bërë më fëmijën e tij, që i kishte treguar se në klasë, luajnë Big Brother.

Mësuesja imiton Arbanën, nxënësit imitojnë Luizin, Kiarën, e me radhë”, u shpreh sociologia Simo në një video të publikuar në Instagramin e saj.