Nëse i përkisni këtyre shenjave të Horoskopit, do të merrni shumë para në Nëntor

Horoskopi mujor tregon se nëntori do të jetë një muaj prosperiteti dhe përparimi, por disa shenjave të horoskopit do të duhet të punojnë më shumë dhe të jenë më aktive se të tjerat.

Zbuloni se cilat dy shenjat e Horoskopit që do të presin shumë fat dhe para në këtë nëntor që po vjen.

Demi

Marsi do ndikojë negativisht në motivimin e Demit dhe dëshirën e tyre për të qenë aktivë në sektorin financiar në përgjithësi. Ky planet do t’i inkurajojë ata të jenë pak më të pangopur dhe kursimtarë, por Venusi do të kompensojë lehtësisht negativitetin e Marsit në gjysmën e parë të muajit.

Deri më 16 nëntor Demi do të duhet të punojë me kujdes dhe me sa më shumë përgjegjësi. Kjo do të ndihmojë në ruajtjen dhe shtimin e pasurisë. Është e rëndësishme të tregoni aftësitë dhe cilësitë tuaja më të mira. Gjysma e dytë e muajit do të jetë e favorshme për Demin, pasi Mërkuri do të zëvendësojë menjëherë Venusin e dobësuar.

Kjo kohë do të jetë ideale për blerje të shtrenjta, punë të përgjegjshme dhe vetëmohuese, drejtimin dhe hapjen e një biznesi. Shumica e marrëveshjeve të biznesit do të zbatohen me sukses, duke i dhënë Demit mundësinë për t’u bërë më të suksesshëm.

Bricjapi

Bricjapët mund ta kenë të vështirë në fillim të muajit, për faktin se mbrojtësi i tyre kryesor Marsi do të humbasë energjinë pozitive, duke shkuar në retrogradë.

Afërdita do të ndihmojë për të shpëtuar nga humbjet, dhe në gjysmën e dytë të muajit Mërkuri do të jetë i lidhur, gjë që ka një efekt mjaft pozitiv tek Bricjapët.

Në nëntor, Bricjapët mund të presin ndryshime emocionale dhe përparime, por në përgjithësi, periudha do të jetë mjaft e favorshme për pasuri. Bricjapët do të arrijnë të gjejnë një rrugëdalje nga situatat e vështira dhe të arrijnë atë që ëndërrojnë në jetë, veçanërisht nëse u është dashur të punojnë shumë muajin e kaluar.