Po thyen rekorde me miliona shikime, ky serial turk po “çmend” rrjetin

Seriali Yalı Çapkını, i cili transmetohet në Star TV mbrëmjeve të së premtes, arriti të arrijë majat e shikueshmërisë.

Seriali, i cili ka transmetuar vetëm 4 episode po bëhet një nga prodhimet fenomenale të ekranit!

Me Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir dhe Çetin Tekindor, seriali Yalı Çapkını shikohet me admirim për historinë e tij që filloi në Gaziantep dhe vazhdoi në Stamboll.

Dy të rinj, Seyran dhe Ferit, të cilët nuk njiheshin, por martohen për shkak se familja i detyroi.

Historia e tyre është kthyer në një admirim për publikun.

Ndonëse në fillim mori kritika, interesi i publikut për serialin Yalı Çapkını u rrit si gjendja e natyrshme dhe e sinqertë e dy aktorëve të rinj në rolet kryesore dhe zhvillimi i ndryshëm i historisë.

Të qenit i pari në të tre kategoritë është një sukses i madh i serialit Yalı Çapkını.

Seriali vazhdon të njëjtin sukses në rrjetet sociale.

Përkundër faktit se disa seriale janë të parat në vlerësim, bie në sy se ato nuk janë shumë efektive në rrjetet sociale herë pas here.

Megjithatë, seriali Yalı Çapkını ndjek një rrugë tjetër nga kjo situatë.

Pas episodit të katërt, seriali Yalı Çapkını zuri vendin e parë në tendencat e Youtube. Është një sukses i madh që episodi i serialit, i cili doli në ekran mbrëmjen e së premtes së kaluar, arriti më shumë se 6 milionë shikime!

Vëmendje të madhe tërhoqi edhe ritmi i lartë i përfoljes në rrjetet sociale ditën e transmetimit të serialit.