UFO në Gramsh?! Banorët: U ulën dhe dogjën tokën, shenja që na lanë

Fenomenet mbinatyrore i kanë intriguar gjithnjë njerëzit. Gjithmonë e më shumë mediat e huaja diskutojnë mbi prezencën e jashtë tokësorëve.

Madje sëfundmi në Shqipëri kanë filluar të shfaqen edhe pretendime për vizita nga jashtëtokësore në qytete të ndryshme të vendit duke e bërë edhe me interesante raporton me imagjinatën dhe të panjohurën.

Një pretendim i ngjashëm vjen sëfundmi nga fshati Topojan i Gramshit ku banorët bëjnë be se janë vizituar nga UFO-t, të cilët më pas kanë lënë edhe shenjën e tyre nëpër toka. Shenjat, sipas banorëve, janë disa rrathë në arën aty pranë për t’u zhdukur më pas.

Nuk dihet ende nëse ky pretendim është i vërtetë, megjithatë deklaratat e banorëve kanë shkaktaur mjaft interes në zonë duke bërë që atje të shkojnë edhe grupe xhirimi nga media të ndryshme.