“Flenë të tre në një shtrat”, motrat binjake ndajnë të njëjtin burrë: Duam të bëhemi nëna, nuk është e çuditshme

Dashuria vjen në shumë forma dhe mënyra.

Binjaket identike Anna dhe Lucy DeCinque, 35 vjeç po përpiqen në mënyrë aktive të mbeten shtatzënë me të fejuarin e tyre të përbashkët Ben Byrne.

Binjaket kane qenë me bënin për 11 vjet dhe treshja fle në një krevat të madh.

Anna dhe Lucy, nga Perth, Australi kanë zbuluar se po përpiqen të kenë fëmijë me të.

Deri më tani asnjëra nga binjaket nuk ka mbetur shtatzënë dhe kanë thënë se do të preferonin të bëheshin mama në të njëjtën kohë.

Ata u fejuan vitin e kaluar, pasi Beni i propozoi të dyjave në të njëjtën kohë dhe ato pranuan.

Megjithatë , treshja është e vetëdijshme se dasma e tyre e ëndrrave do të jetë e ndërlikuar pasi Australia nuk lejon që tre persona të martohen.

Ato kanë injoruar komentet negative që kanë marrë dhe thanë; Nuk është e çuditshme për ne. Ne kemi një të dashur dhe të tre ndajmë të njëjtin shtrat.”