Konfirmohet rikthimi i serialit “Pasionet e Fshehta”

Pas gati 20 vjetësh do të rikthehet “Pasione De Gavilanes”, kjo është bërë e ditur nga Telemundo përmes një njoftimi zyrtar.

“Pas suksesit botëror të sezonit të parë, ne jemi të ngazëllyer për të filluar prodhimin e Pasión de Gavilanes II dhe do të jemi në gjendje të ribashkojmë kastin origjinal 20 vjet më vonë për të vazhduar këtë histori të mrekullueshme”, tha Marcos Santana, president i Telemundo Global Studios.

Po ashtu u mësua se pesë nga gjashtë protagonistët kryesor filluan të xhirojnë skenat e para në Villa de Leyva.

Midis tyre janë Danna García (Norma), Mario Cimarro (Juan), Paola Rey (Jimena), Juan Alfonso Baptista (Reyes) dhe Natasha Klauss (Sarita); i cili do të jetë përgjegjës për rijetimin e historisë së motrave Elizondo dhe vëllezërve Reyes, 20 vjet pas xhirimeve të para.

Danna García (Norma), Mario Cimarro (Juan), Paola Rey (Jimena), Juan Alfonso Baptista (Reyes) dhe Natasha Klauss (Sarita) do t’u japin përsëri jetë motrave Elizondo dhe vëllezërve Reyes – personazhe që në 2003 shënuan një më parë dhe më vonë në karrierën e tyre – në këtë sezon të dytë që filloi të regjistrohej kohët e fundit në Kolumbi.

Surprizat në njoftimin e Telemundo janë në aktorët e rinj, të quajtur edhe si ‘gjenerata e re e skifterëve’, ndër të cilët dallohen emra të tillë si Bernardo Flores, Sebastián Osorio dhe Juan Manuel Restrepo, të cilët do të kenë përgjegjësinë e interpretimit të fëmijëve të Juan Reyes dhe Norma Elizondo.

Seriali do të fillojë transmetimin në vitin e ardhshëm.