Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë

TIRANE

Një lëkundje e fortë tërmeti është ndjerë ne vendin tone.

Magnituda ishte e shkallës 4.1 rihter, ndërsa epiqendra pranë Krujës.

Nuk raportohet për dëme.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al