Përditësimi i ri i WhatsApp u fut frikën atyre që tradhtojnë

WhatsApp do të përditësohet së shpejti dhe do të lejojë një veçori të re që mund të çojë në probleme për ata që nuk janë besnikë: opsioni me shumë pajisje.

Si funksionon?

Ne ju themi.

Përditësimi i WhatsApp 2.21.14.1 do të dalë për të arritur në pajisjet tona.

Një nga funksionet e reja që përfshin është opsioni me shumë pajisje, i cili do t’ju lejojë të përdorni WhatsApp Web dhe Desktop në deri në katër pajisje të ndryshme, transmeton meganews.al, pa pasur nevojë që telefoni të jetë i lidhur me internetin.

Pse i rrezikon të pabesët?

Sepse kushdo që ka qasje në telefon mund të hapë WhatsApp në një tablet ose kompjuter dhe të jetë në gjendje të hyjë në bisedat e përdoruesit.

Si të dilni nga WhatsApp?

Për të verifikuar sa sesione kemi hapur në WhatsApp, ndiqni këto hapa nëse sistemi operativ i telefonit është Android ose iOS.

Hapni WhatsApp Web në telefon.

Prekni tre pikat e vendosura në të djathtën e sipërme.

Zgjidhni opsionin e uebit WhatsApp.

Do të shfaqet lista me pajisjet ku është hapur sesioni.