Jaman e përball Seherin me të shkuarën e tij të trishtë, të hënën në “Amaneti”

Seher është e paqartë pse Jaman ndryshoi sjellje papritur.

Ajo shkon t’i kërkojë llogari por përballet sërish me zemërimin e tij.

Jaman i thotë Seherit se ai nuk ka për të ndryshuar kurrë.

Seher lëndohet edhe më shumë.

Jaman i tregon sa shumë ka vuajtur dhe e çon në një vend që i kujton fëmijërinë.

Seher mëson më shumë për fëmijërinë e Jamanit nga Zija.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al