Udhëtimet me Fatmir Mediun të paguara nga qytetarët, reagon Eli Fara: Kam punuar me djersë

Ditë më parë u raportua se këngëtarja ka përfituar në mënyre të absurde për 4 vite rresht.

Në lajmet e qarkulluara thuhet se, Eli Fara, nga muaji janar 2006, deri në muajin gusht 2009, është paguar në Ministrinë e Mbrojtjes “Drejtore Inovacinosh”, po ashtu thuhet se, Fara ka lëvizur disa herë jashtë vendit me pretendimin për ‘udhëtime pune’,.

Ndërkohë, ajo sapo i’u ka reaguar këtyre informacioneve duke shkruar se e ndjen si obligim moral të bëjë një sqarim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eli Fara (@elifaramari)

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al