Çmendet moti në Turqi, Stambolli nën pushtetin e shiut

Për shkak të shiut të madh shumë rrugë të Stambollit janë përmbytur dhe qytetarët po kalojnë një kohë të vështirë për shkak të reshjeve të papritura.

Të kapur të pa përgatitur për reshjet e shiut, qytetarët u përpoqen të mbroheshin në stacione autobusi dhe zona të mbyllura.

Nën disa ura në Stamboll, automjetet nuk mund të kalonin dhe kishte një dendësi trafiku.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al