Lëvizje të papritura në disa qytete

RENEA bashkë me Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë të Fierit, janë duke ushtruar kontrolle në disa qytete si Elbasan, Lushnje, Fier, Vlorë dhe Durrës për kapjen e personave në kërkim, atyre që qarku llojnë me ar më zja rri, apo me lën dë nar ko tike.

Gjithashtu synimi i kontrolleve është kapja e disa personave që janë të dyshuar si autorë të disa ngjarjeve kri m inale të ndodhura në vend.

Burime nga Policia bëjnë me dije se janë shoqëruar dhjetëra persona për tu marrë në pyetje, kryesisht shtetas me precedent kriminalë.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga Policia lidhur me aksionet e ndërmarra pas disa ngjarjeve pa autorë.