Ngjarje befasuese në episodet e ardhshme të Rejan, ja çfarë ndodh

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas humbjes së Hazarit, por këtë herë do të shkojë shumë larg.

Rejani do të marrë vesh për humbjen e të atit pasi të kthehet në Midjat.

Si do ta presë ajo këtë lajm?

Pas kthimit të Rejanit në shtëpi, Azizja do të nisë planin e saj.

I shqetësuar për jetën e Xhihanit, Nasuhu do t’i kërkojë ndihmë Miranit.

Ky i fundit do të bjerë në gjurmët e Erkanit.

Erkani shkon të flasë me Miranin dhe i tregon të vërtetën, por a do ta marrë Fisuni familjen e saj?

Pasi të mbyllë Fisunin dhe Xhihanin në një kasolle, Azizea kërkon t’i djegë për së gjalli.

Ndërkohë pala tjetër, do të rrëmbejë të voglin e Rejanit.