Vlora hap sezonin turistik, më shumë vizitorë këtë vit

“Eja në Vlorë” është slogani turistik për qytetin bregdetar, i cili çeli zyrtarisht seoznin për këtë verë.

Eja në Vlorë është një ftesë për të zgjedhur këtë qytet, i cili nuk ofron vetëm plazhet e bukura përgjatë vijës bregdetare.

Ndryshe nga vitet e tjera, këtë vit, çelja e sezonit u bë në qëndrën historike të qytetit.

Ceremonia e zhvilluar në zonën historike, i ka paraprirë një sërë aktivitetesh të tjera promovuese për qytetin që mbart një peshë të konsiderushme të turizmit.

Kreu i bashksië tha se ky sezon do të jetë shumë më i mirë se ai i një viti më parë

Nën ritmet e muzikës dhe interpretimeve të emrave të njohur, Vlora është gati të mirpresë çdo turistë nga brenda dhe jashtë vendit.