Kush është kandidati më i votuar në qarkun e Korçës?

Vijon procesi i numërimit të kandidatëve në qarkun e Korçës.

Nga 123 kuti votimi, rezulton se kandidati më i votuar nga ana e PS-së është Niko Peleshi. Ai ka siguruar 4839 vota, ndërsa ndiqet nga Olta Xhaçka, 3298 vota.

Ndërkohë, më i votuari nga koalicioni PD-AN është Bledion Nallbati, i cili ka marrë 3402 vota. Në vend të tretë renditet Ervin Salianji me 1892 vota.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al