“Njëherë vota pastaj dasma”, nusja paraqitet në qendrën e votimit me fustan të bardhë

Vijon rregullisht procesi i votimit në të gjithë Shqipërinë.

Deri më tani janë regjistruar disa incidente të vogla në rrethe, ndërsa situata në Tiranë paraqitet e qetë.

Ashtu si në çdo zgjedhje ka risi dhe momente pikante, nuk mund të mungonin edhe këtë herë.

Një nuse me vello është paraqitur në qendrën e votimit dhe ka ushtruar të drejtën e saj të votës.

Fotoja e saj po shpërndahet me shpejtësi në rrjetet sociale, ndërsa veprimi duket mjaft i gjetur.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al