Ndërpritet votimi në Libonik, ka debate mes komisionerëve të PS-PD

Në Libonik ka rreth 1 orë që është pezulluar votimi, me urdhër nga KQZ. Sipas burimeve bëhet me dije që ka pasur debate midis komisionerëve të PS dhe PD.

Komisionerët e PD-së thonë se punonjësit e administratës së Bashkisë Korçë janë jashtë dhe për presion kanë marrë vulat dhe janë larguar.

Bëhet fjalë për qendrën e votimit 3822,3813.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

LEXO EDHE: Regjistrohet incidenti i parë në zgjedhje