E hidhur, ndahet nga jeta ish-ministri i Bujqësisë

Është ndarë nga jeta në moshën 77-vjeçare Hasan Halili, i cili ka mbajtur disa poste të rëndësishme në politikën shqiptare.

Hasan Halili ka qenë ish-deputet i Partisë Demokratike dhe ish-ministër i Bujqësisë dhe për një vit ministër pa portofol në qeverinë Meksi në vitet 1992-1997.

“Me hidherim te thelle njoftojme se eshte ndare nga jeta ish-deputeti, ish-minstri si dhe ish-prefekti i Vlores z. Hasan Halili.

Percjellja per banesen e fundit behet në Dukat Vlore diten e Enjte dt 22.04.2021 ora 16:00” shkruhet në njoftimin e familjes për ndarjen nga jeta.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al