Emisioni i Përputhen merr vendimin përfundimtar për Atdheun

Përfundimisht Atdheu është rikthyer si konkurrent në studion e Përputhen.

Javën që kaloi ai u rikthye në studio për t’u sqaruar me Antonelën.

Kjo e fundit shprehu dëshirën për të pasur një takim me Atdheun kështu që i kërkoi produksionit rikthimin e tij.

Dakord me këtë vendim ishin dhe vajzat e tjera. Megjithatë produksioni hapi një televotim për të ditur mendimin e publikut.

Publiku me 60% të votave vendosi rikthimin e Atdheut. Ai u rikthye në studio dhe tha se ndihej si konkurrent i ri tani.

Si ju duket vendimi i produksionit për të rikthyer Atdheun?

A mendoni se ishte vendim i drejtë?