3 vite pa drita, i moshuari në Korçë lë pa fjalë Salianjin

KORÇË

Ervin Salianji vijon takimet elektorale në qytetin e Korçës.

Ditën e sotme ai është ndalur tek një i moshuar, i cili shprehet se ka 3 vite pa drita, ndërkohë që merr vetëm 27 mijë lekë pension.

Rastin e tij, Salianji e ka ndarë në Facebook.

Në postimin e tij, ai shkruan:

27 mijë lekë pension, 3 vjet pa drita.

I rëndë loti i burrit që dëshpërimisht tregon mjerimin në të cilin jeton.

Pa pagesë dinjitoze, pa ndihmë mjekësore sikur të mos ekzistonte!

Pamjet dhe rrëfimi nuk kanë nevojë për koment…

Të bëhemi bashkë t’i japim fund këtij dëshpërimi të madh!

VIDEO: