“O barbon”, “plas keq” mes Fatjonit dhe Andit të Përputhen

PËRPUTHEN

Nuk ndalen situatat.

Pas replikave mes Teas dhe Beartit lidhur me shkakun e ndarjes së tyre.

Tek shpjegimi i Teas u tha që Andi gjithashtu ka qenë në lidhje teksa ai së bashku me Tean gënjenin publikun se ishin bashkë.

Pas kësaj Andi shtoi polemikat duke thënë se dëshironte 30 mijë ndjekës në faqen e tij në Facebook për të thënë disa të vërteta për Tean.

Ky reagim nuk është pëlqyer aspak nga Fatjon Kuqari, i cili ka thumbuar keq Andin në Instagramin e tij.

Reagimi i tij:

Edhe pse Fationi me vone e ka fshire postimin, Andii nuk e ka bere dicka te tille.