Ngjarje befasuese, zbuloni se çfarë ndodh sonte në serialin “Hercai”

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi për ta shpëtuar, dhe do t’i kundërvihet Fisunit.

Pas hemorragjisë, Rejani përfundon sërish në spital. Ç’lajme ka doktori për të?

I vendosur për ta bërë të shoqen të lumtur, Mirani do të ndërmarrë një hap të rëndësishëm.

Dilshaha revoltohet nga biseda e Rejanit dhe Miranit dhe tenton të godasë nusen e të birit.

Lajmet e doktoreshës s’do të jenë të mira për Rejanin. Ç’po ndodh me të dhe foshnjën?

Dyshuese për fjalët e Jarenit, Fisuni do të sjellë maminë në shtëpi.

Mahfuzi do të shkojë të takojë të bijën pas telefonatës së Asijes.

Ç’surprizë ka Rejani për të? Tërheqja e parave nga Xhihani do të jetë tema e mbledhjes së kompanisë.

Si do ta justifikojë Azadi të atin?

E vendosur për të fituar zemrën e të nipit, Azizja do të hedhë hapin e radhës, duke i dërguar Fisunit dhe të bijës letrën e Hasanit.