Makina e Fatos Nanos, analisti: Nuk mbahet Maserati me…

Nga Pano Soko

Kjo është Maserati Levante qe kushton rreth 100 mijë Euro.

Një italiane e bukur, sharmante që kundërmon luks dhe rrezaton klas.

Interier fantastik me punime lëkure, në lartësinë e emrit që mban.

Modeli me motorr 4.0 litra benzine harxhon rreth 30 litra/100 km dhe natyrisht pjesët i ka shumë të shtrenjta.

Kjo, për të gjithë ata që u surprizuan nga intervista e Fatos Nanos sot.

Nuk mbahet Maserati me denoncime konçesionesh.