Çfarë ndodhi në takimin mes Melisës dhe Atdheut?

Një situatë e pazakontë ajo mes Melisës dhe Atdheut, ndërsa në punatëtn e sotme të “PërPuthen” u transmetua takimi i dytë i tyre.

Melisa i vuri pranngat Atdheut, ndërsa tha se donte të ishte serioze në takim, pasi gjithmonë është akuzuar për “afrimitet të tepruar” me djemtë.

Po ashtu ajo kishte përgatitur edhe një listë me pyetje për Atdheun, por ky i fundit pranoi t’i përgjigjej me kushtin që më pas t’i përgjigjej edhe ajo.

Në fakt, ndryshe nga takimet e tjera, ky i Atdheut dhe Melisës do të transmetohet në 5 pjesë, ndaj mbetet ende për t’u parë se çafër do të ndodhi mes tyre.