Çfarë ndodh në Librazhd

LIBRAZHD

Një shtyllë e tensionit të ulët është përfshirë nga flakët mbrëmjen e sotme në qytetin e Librazhdit.

Sipas informacioneve për mediat, flakët shpërthyen si pasojë e një shkëndije elektrike dhe fatmirësisht nuk solli dëme të tjera materiale apo të pla gosur.

Zjarrfikësja arriti shumë shpejt në vendin e ngjarjes, duke i bërë të mundur elektriçistëve që të rregullojnë dëmin e shkaktuar.