Hercai – episodi 53 i plotë me titra shqip: Hazari takon Dilshahën!

Në episodin e 53 të serialit Hercai ndalimi i Miranit pati një efekt të pabesueshëm për Shadollutë.   

Ndërsa Rejan preket nga trishtimi i foshnjës së saj të humbur, ajo gjithashtu shqetësohet se nuk mund të dëgjojë rreth Miranin. Miran përpiqet të heqë qafe situatën në të cilën ai ra, shkruan meganews.al. Ndërkohë, dikush që nuk e priste kurrë e ndihmon atë.

Miran, i cili është kurioz për armikun e tij të fshehtë dhe dëshiron të marrë masa për të mbrojtur Rejan, e ndjek atë dhe parashikimet e tij do ta çojnë përsëri tek Azize Asllanbej. Sidoqoftë, arsyeja që ata jetuan këtë herë është dikush tjetër.

Ai ka një armik  brenda familes. Azize, e cila po përpiqet të heqë qafe situatën në të cilën ndodhet, ka vetëm një dëshirë, të jetë në gjendje të kthejë atë që mori nga djali i saj. Hazar, duke u përpjekur të mësojë faktet rreth Füsun Aslanbey, shkon të flasë me Mahfuz.

Sidoqoftë, një befasi e madhe e pret atë nga fundi i takimit. Çfarë do të bëjë Xhihan pasi të mësojë të vërtetën për Azize dhe Nasuh? A do ta mbajë Miran premtimin e tij për Rejan?

Po Hazari, si do reagojë kur të ketë përpara Dilshahën?

Episodi i plotë më poshtë:

Pjesa e parë e episodit 53

Pjesa e dytë e episodit 53

Pjesa e tretë e episodit 53