Zgjedhjet në SHBA, vjen lajmi i keq për Trump

SHBA

Të gjithë sytë në Georgia. Atje kandidati demokrat për president Joe Biden po prin me rreth 1.3 pikë më shumë se presidenti Donald Trump.

Nëse votimi në Georgia është mbyllur dhe Biden është në avantazh në natën e zgjedhjeve, ky po që është lajm i keq për Trumpin.

Georgia ka 16 vota elektorale.

Sipas të dhënave të fundit të sondazheve Biden po prin në Virginia me 11.2 pikë.

Sipas sondazhit të porositur nga New York Times, emërsia më e theksuar e Biden është në Ëisconsin, aty ku dallimi me Trump është 11 pikë.