“Kush je ti mësuesja, do mësosh ti Shqipen?”, Arjani i drejtohet ashpër Fjorelës në “PërPuthen”

Opinionisti Arjan Konomi dhe Fjorela u përfshinë në një debat, në puntatën e sotme në”PërPuthen”.

Teksa në studio po diskutohej mbi karakterin vullkanik të Shqipes, ndërhynë Fjorela dhe thotë se ajo është përpjekur që të mësojë dhe t’i japë këshilla Shqipes.

Këto fjalë nxitën reagimin e Arjanit, i cili u drejtua me fjalë tepër të ashpra ndaj saj ku tha:

“Kush je ti mësuesja, do mësosh ti Shqipen, ti je shatë vite më e vogël. Shqipja është për të mësuar ty”.