Detaje nga ngjarja e ndodhur në Tiranë

Nga ate nta ti i organizuar pasditen e sotme në zonën e “Vasil Shantos” në Tiranë, përveç Preng Gjinit, që ka mbetur i pl ago sur rëndë, i lënduar është edhe një kalimtar i rastit.

I pl agos ur lehtë ka mbetur një shtetas italian, i cili po udhëtonte me biçikletë.

Fatmirësisht, atij nuk i rrezikohet jeta. Siç shihet edhe në foto, ai ka marrë pla gë të lehta në pjesën e këmbës.

Lajmin e pla gosj es së tij e konfirmoi edhe drejtori i policisë së Tiranë, Rebani Jaupaj.

“Kemi dhe një kalimtar, shtetas italian të dëmtuar lehtë”, u shpreh Jaupaj.