Histori suksesi, shqiptari diplomohet për pilot në Norvegji

NORVEGJI

Janë të shumtë shqiptarët që jashtë vendit të tyre kanë arritur suksese mjaft të mëdha.

Kronika e mëposhtme na njeh me një shqiptar të Kosovës, i cili është diplomuar në Norvegji për pilot.

Nehat Musa e kishte këtë profesion ëndërr fëmijërie, dhe sot duhet se e arriti.